we raden minimum 2 gerechten per persoon aan. de schotels worden geserveerd op het ritme van de keuken.
allergieën? laat het ons weten.
Voor de zomer openen we met een kaart die het seizoen eert: licht, vers en met aandacht gekozen. Later volgt een uitgebreidere selectie, maar voorlopig laten we de zon het menu bepalen.
om te delen • apero
(woensdag tm zaterdag 14u30 tot 17u30 — zondag 12u tot 18u)
Irish Mor Nr 3 oester (twee)
8
Breekbrood hoeveboter
5
ansjovis fijne kruiden
5
Hummus
9
flandrien oud • graanmosterd
9
Nachos / guacamole
10
Garnaalkroket (één)
10
bruschetta San Marzano (vier)
12
calamares Grebiche
13
jamon iberico 24 md
16
straciatella di burrata
14
kroket jalapenos/chorizo
10
graaf Plank
24
kaas • fijne vleeswaren • olijf • amandelen
om te delen • lunch & diner
(dinsdag 12u tot 14u — woensdag tm zaterdag 12u tot 14u & 18u tot 20u45)